shop bij ons de leukste baby - en kinderspullen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

indentiteit van de ondernemer,
Sylvianne Scherpereel, eigenares van Bisous ( gelegen te Zandputstraat 59, 8930 Menen)
tel: 056/53 37 20 
Gsm: 0496/ 16 60 39 
Email: bisousmenen@telenet.be
BTW:0822 316 807


Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn met Bisous. 
Bisous behoudt zich ten alle tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzen en/of aan te vullen.

Prijzen:
de getoonde prijzen voor de artikelen in de webshop zijn in euro's, inclusief 21% BTW en verpakking, excl. verzendingskosten.

Bestellen:
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webshop van Bisous een definitieve bestelling plaatst.  Hierna ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u er zelf voor te zorgen het juiste afleveradres op te geven. Mocht het artikel dat u bestelde niet meer voorradig zijn en /of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan brengen wij u hiervan persoonlijk op de hoogte, ofwel per mail, ofwel telefonisch. Mocht het artikel helemaal niet meer leverbaar zijn dan zal de koopovereenkomst door Bisous zelf worden ontbonden en wordt het bedrag dat reeds betaald werd natuurlijk teruggestort.  

Betalingen:

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling kan u kiezen tussen 2 betaalmogelijkheden

1. Vooral betalen.  U kunt de betaling doen via overschrijving op het bankrekeningnummer BE59 0018 7095 8026 met vermelding van het ordernummer dat u kreeg per mail. Na ontvangst van de betaling verwerken wij uw bestelling onmiddellijk
2. via uw bancontact. Na het betalen verwerken wij uw bestelling onmiddellijk.

Levertijd:
Zodra de bestelling en betaling door ons ontvangen is verwerken wij met alle zorg uw bestelling.  Wij streven ernaar om de bestelling binnen de 2 à 3 werkdagen te verzenden, tenzij  anders overeengekomen. Indien er door een te kort aan voorraad een andere leveringstermijn geldt stellen wij u hiervan zeker op de hoogte per mail of per telefoon.

verzendingen:
alle leveringen worden verstuurd via B-post , het standaard tarief dat wij hanteren als verzendingskost komt op 5,00€
Uw bestelling zal in perfecte staat afgeleverd worden aan B-post, verzendingen zijn ten alle tijde voor risico van de verkoper. Bisous is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door B-post of voor eventuele beschadigingen of kwijtraken van uw zending.

Aansprakelijkheid:
Wij zijn niet aansprakelijk voor typ-of zetfouten, dit geldt ook voor eventuele programmeerfouten.
Omdat veel producten handgemaakt worden kan het altijd zijn dat het product iets afwijkt van de foto op de webshop. De kleuren op de foto's kunnen ook wat afwijken dan van het origineel.

Veiligheid:
Omdat wij veel producten verkopen voor baby en kind staan wij heel veel stil bij de veiligheid van hetgeen we verkopen. Mogen wij vragen zelf verantwoordelijk met alles om te gaan en ten aller tijde te controleren of de producten nog veilig zijn.
Bisous is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij gebruik van onze artikelen. Als ouder / verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid . Zie ook onderaan * extra veiligheidsmaatregelen ivm. fopspeenkettingen!!!

Retourneren:
Er kan enkel geretourneerd worden indien er een fout gebeurde vanwege onze kant.  Hebben wij een naam verkeerd gespeld, of werd het niet uitgevoerd zoals gevraagd op bon, dan mag u dit terug sturen naar ons en nemen wij ook de portkosten op onze rekening.  Alle communicatie hierrond gebeurt via email op bisousmenen@telenet.be of via telefoon 056/53 37 20 of 0496/16 60 39

* extra info omtrent veiligheid!

De fopspeenketting is een middel om de fopspeen niet kwijt te geraken.  Het is GEEN speelgoed! De ketting dient NIET om mee te geven in bed of in de wieg, maar dient ten alle tijde onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden. Een speenkoord dient ook niet om op te kauwen.. maar enkel maar om het speentje binnen handbereik te houden. Indien het kindje toch eens de kralen in de mond houdt is dit geen probleem.. de verf die gebruikt is bevat geen giftige stoffen. Alle speenkoordjes hebben ook een max lengte van 22 cm.
 Mogen wij aub vragen om altijd de speenkoord te controleren voor gebruik zodat u kan zien of alles nog veilig vast zit. 

Over ons

Beoordeling

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop