Algemene voorwaarden

BISOUS
Eenmanszaak
Zaakvoerder: Sylvianne Scherpereel
Postadres: Rijselstraat 25A – 8930 MENEN
E-mailadres: info@bisousmenen.be
BTW BE 0822 316 807
GSM: 0496 16 60 39

Verzenden

Momenteel verzenden we enkel naar adressen in België en Nederland. Wens je naar een ander adres te sturen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@bisousmenen.be.

De standaard verzendkost per bestelling is € 6,50 voor verzendingen naar adressen in België en Nederland.
Is het totaalbedrag van je bestelling hoger dan € 75, dan is de verzendkost GRATIS.

Al onze verzendingen worden verzorgd door:

Wanneer je je verzending laat afhandelen door één van onze verzendpartners, verklaar je kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van de gekozen partner.

Er is ook een mogelijkheid tot afhalen in onze winkel. Wens je langs te komen? Bekijk dan zeker onze openingsuren.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webshop van Bisous een definitieve bestelling plaatst.  Hierna ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u er zelf voor te zorgen het juiste afleveradres op te geven. Mocht het artikel dat u bestelde niet meer voorradig zijn en /of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan brengen wij u hiervan persoonlijk op de hoogte, ofwel per mail, ofwel telefonisch. Mocht het artikel helemaal niet meer leverbaar zijn dan zal de koopovereenkomst door Bisous zelf worden ontbonden en wordt het bedrag dat reeds betaald werd natuurlijk teruggestort.

Levertermijn

Alle bestellingen proberen wij binnen de 1 à 3 werkdagen te verzenden. Gepersonaliseerde producten zijn hierop een uitzondering en hebben een levertermijn van 4 à 20 werkdagen. Informeer gerust via info@bisousmenen.be naar de status van jouw bestelling ( vermeld zeker je ordernummer ).

Zodra wij je pakje afleveren bij onze verzendpartner duurt het gemiddeld 1 à 2 werkdagen vooraleer het bij jouw wordt afgeleverd. Bpost brengt je op voorhand op de hoogte over de dag van levering van je pakket.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd?

Bezorg ons een foto van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing.

Betalen

Jouw betaling wordt afgehandeld en beveiligd door Mollie zonder extra kosten. Jouw betalingsgegevens en transacties worden niet bewaard in ons systeem. Je kan eenvoudig, snel en veilig betalen via:

  • Bancontact

Lukt het niet om te betalen, contacteer ons dan via info@bisousmenen.be wij helpen je graag verder.

Retourneren

Wil je afzien van jouw webshopaankoop? Dat kan binnen veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de levering van jouw bestelling.

Je kan het product in ongebruikte staat en in de originele verpakking eenvoudig retourneren via Bpost. De retourkost bedraagt €4,-. Bij ontvangst van je retour betalen wij jouw geld terug binnen de 14 dagen, met de retourkost van €4,- in mindering gebracht.

Gepersonaliseerde producten, fopspenen of artikelen die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Artikelen die rechtstreeks via onze leveranciers worden verzonden (bv. meubelen) hebben afwijkende retourprijzen aangezien deze met speciaal transport worden verzonden. Artikelen die gekocht werden van een geboortelijst en bijgevolg speciaal voor de ouders besteld werden, kunnen ook niet geretourneerd worden. Niet door de schenkers en niet door de ouders, tenzij de winkel in kwestie hier toestemming toe geeft.

Bestellen

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.  Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn met Bisous. Bisous behoudt zich ten alle tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzen en/of aan te vullen.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor typ-of zetfouten, dit geldt ook voor eventuele programmeerfouten.Omdat veel producten handgemaakt worden kan het altijd zijn dat het product iets afwijkt van de foto op de webshop. De kleuren op de foto’s kunnen ook wat afwijken dan van het origineel.

Veiligheid

Omdat wij veel producten verkopen voor baby en kind staan wij heel veel stil bij de veiligheid van hetgeen we verkopen. Mogen wij vragen zelf verantwoordelijk met alles om te gaan en ten aller tijde te controleren of de producten nog veilig zijn.Bisous is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij gebruik van onze artikelen. Als ouder / verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid . Zie ook onderaan * extra veiligheidsmaatregelen ivm. fopspeenkettingen!!!

Veiligheidsvoorschriften fopspeenketting

De producten van klein atelier worden met de grootste liefde en zorg handgemaakt. Wij gebruiken vooral beukenhouten en silicone kralen. Hieronder wat meer uitleg.

De blankhouten kralen die gebruikt worden zijn van onbehandeld beukenhout.Na een tijdje kan het voorkomen dat de blankhouten kralen dof of droog worden. Dit komt omdat ze vaak nat worden wanneer ze gebruikt worden door kinderen (tutjeskettingen of bijtringen) of omdat ze nat zijn geworden in de regen (sleutelhangers). Dit kan opgelost worden door de houten kralen in te wrijven met een natuurlijke olie. Laat nadien drogen op een doek. Wanneer de olie helemaal is geabsorbeerd door de kralen, zullen die weer als nieuw zijn.

De silicone kralen zijn van foodgrade silicone. Dat wil zeggen dat ze volledig veilig zijn zonder schadelijke stoffen zoals BPA, cadmium, ftalaten, lood enz. De kralen zijn duurzaam, soepel en stevig en van milieuvriendelijk materiaal. Ze zijn goed schoon te maken met wat water en milde zeep. Wij werken enkel met leveranciers die 100% voldoen aan de strikte Europese veiligheidsnormen van kinderspeelgoed (EN 71-3:2013+A1:2014) Daardoor zijn ze natuurlijk en veilig bijtspeelgoed voor jullie kindje.  Uit veiligheidsoverwegingen is een speenketting maximum 22 cm, zonder clip. Willen jullie graag een kortere ketting kan dit uiteraard en stuur je ons best een mailtje via info@kleinatelier.be. Maar langer dan de wettelijke bepalingen maken wij ze dus niet.  Hoewel we veel aandacht besteden aan het maken en knopen van onze producten (alles wordt dubbel geregen, dubbel geknoopt en nog gesmolten) is het toch aan te raden ze enkel onder toezicht te gebruiken. Het wordt daarom ook afgeraden om bijvoorbeeld speenkettingen of bijtringen mee naar bed te geven. Controleer de producten ook voor elk gebruik.  Bisous kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken mbt onze producten. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je kind. Laat je baby nooit alleen met onze producten.

#instafeed

Volg ons voor uw dagelijkse dosis inspiratie van gepersonaliseerde baby geschenken.

Add a product

Select a productQuantity