Over Bisous Menen

Persoonlijke Baby-en kinderspullen

Ook voor lieve mama’s, stoere papa’s, schattige oma’s en cutie opa’s…

Unieke gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes.

We zijn gespecialiseerd in borduren met oog voor detail.  Alles kan gemaakt worden naar wens met heel veel passie en lots of love.  Ook voor het bedrukken van textiel en andere dingen kan je bij ons terecht.  o.a. : Je kledingkast aanvullen, badje nemen, slapen gaan in een zacht bedje, school/onthaalmoeder, logeren, accessoires… kan je bij ons terecht.

We bedrukken en borduren ook t-shirts, sweaters, bedrijfskledij naar eigen keuze met je logo van je vereniging of bedrijf.  Je kan steeds kiezen wat het beste voor je past en we staan garant voor mooie kwaliteitsvolle producten.  Deze producten zijn in samenspraak qua prijs en ontwerp en we streven telkens naar een scherpe prijs.

 

Over Bisous Menen

Het concept

Je bent op zoek naar iets die uniek is. Iets voor je kleine hartendief, jezelf of om cadeau te geven. Je kan het volledig in overleg met mij bespreken om samen te stellen naar eigen wens. Ik sta volledig open voor jullie wensen en creativiteit.

Over Bisous Menen

In-house afwerking

Het bedrukken en borduren van producten doen we allemaal zelf in ons atelier. Niets wordt uitbesteed, zo proberen we de beste kwaliteit te garanderen. Er is een ruime keuze aan lettertypes en kleuren bij onze te personaliseren producten. Vul je naam in en krijg alvast een preview van hoe het er zou kunnen uitzien.

Over Bisous Menen

Borduren & bedrukken naar wens

Beschik je zelf over een lettertype? Hetzelfde lettertype zoals je geboortekaartje kan ook, dit kan je mij laten weten via een mailtje.

Veel shop plezier!

#instafeed

Volg ons voor uw dagelijkse dosis inspiratie van gepersonaliseerde baby geschenken.

Add a product

Select a productQuantity